Als je graag een balletje slaat, is Cala di Mijas absoluut een golfparadijs. Rondom het appartement bevinden zich de mooiste golfbanen van Andalusië. De dichtstbijzijnde zijn La Cala Golf, Santana Golf, El Chapparral en Mijas Golf.

La Cala Golf & Country Club

Het Cala Resort beslaat in totaal 2000 hectare, en heeft maar liefst 3 golfbanen, met voor elk wat wils. Het heuvelachtige Campo Europa en de Campo Asia hebben een par van 72. Campo Europa is bij uitstek geschikt voor ervaren golfers. De Campo Europa wordt op 3 plaatsen doorsneden door de rivier Ojén. Deze is op 7 holes onderdeel van de baan. De Campo Europa is met een par van 71 korter.

Mijas Golf

Mijas heeft 2 banen, Las Olivas en Las Lagos en 2x18 holes. Las Olivas heeft een slope index [geel] 114 en Los Lagos een slope index [geel] 111. De eerste baan is relatief vlak en omringd door verschillende huizen. De tweede baan is prachtig maar niet goedkoop. Mijas Golf heeft een clubhuis, driving range en een putting green. Een golfkar is niet noodzakelijk.

Santana Golf

Santana heeft een ruim opgezette en goed verzorgde baan. Omringd door bergen en prachtige grote olijfbomen. Wel ontbreekt er een driving range. Totaal 18 holes, slope index [geel] 125, clubhuis aanwezig, evenals putting green.

El Chapparral

El Chapparral is een perfect onderhouden golfbaan omringd door naaldbomen, fairways en greens met hoogteverschillen. Totaal van 18 holes, slope index [geel] 132, clubhuis, driving range en putting green. Buggy is aan te raden.

Op golfen in Andalusië vind je een overzicht van alle golfbanen in de buurt.